Nieuws - filmvoorstelling

Alex Honnold is een legende in het zogenaamde free-solo klimmen: het bergklimmen zonder touw of enige andere vorm van beveiliging. En dat op grote hoogten, waardoor elk klein foutje letterlijk fataal kan zijn. Op zijn 30ste heeft Alex alle uitdagingen overwonnen, behalve die ene: de beklimming van El Capitan, de legendarische, 900 meter hoge bergwand in het Yosemite National Park. In ‘Free Solo’ volgt zijn vriend en filmmaker Jimmy Chin Alex in de voorbereidingen naar deze laatste grote uitdaging. Het wordt een pure thriller, een verslag van een ongelooflijk knap, waanzinnig waagstuk.

 

Na de succesvolle avant-premières van de documentaire Free Solo organiseert TheRoxyTheatre voorlopig nog 5 extra voorstellingen:

  • Woensdag 6 feb 20u00
  • Vrijdag 8 feb 19u00
  • Zaterdag 9 feb 21u30
  • Zondag 10 feb 15u45
  • Dinsdag 12 feb 20u00

Leden van de KBF krijgen op vertoon van een lidkaart van 2019 een kortingen van 1 € op alle voorstellingen van Free Solo.