Klimmen in Corona tijden

We mogen weer klimmen…

Inderdaad, mits we ons houden aan een paar simpele regels. Deze staan uitgelegd op de KBF pagina, via deze link.

 

Maar dan zijn we er nog niet...

Nee, iedereen die wilt gaan klimmen zal dat alleen in clubverband mogen doen. Nu heeft BAC-Limburg al een aantal massieven gereserveerd waar wij dan een klimtreffen houden en daar kan je dan op inschrijven. Let wel, de inschrijvingen zijn primair voor BAC-Limburg leden. Vanaf  3 dagen voor de activiteit kunnen alle klimmers zich inschrijven mits aangesloten bij een club. De aangevraagde massieven staan hiernaast en door op het massief te klikken kan je een inschrijving doen bij de KBF. Je gaat er dan mee akkoord om de instructies van de Covid Verantwoordelijke zonder discussie op te volgen.

 

Staat jouw massief er niet bij...

Staat jouw massief er niet bij op de dagen of tijden dat jij wilt gaan klimmen dan kan je natuurlijk ook zèlf Covid Verantwoordelijke zijn. Hierdoor kan jij klimmen op jouw moment én maak je het voor andere ook mogelijk om te gaan klimmen. Anderen doen dat immers ook al voor jou. Klik dan hier voor meer info...

  

Covid Verantwoordelijke...

Covid Verantwoordelijk(e) zijn we allemaal. Als iedereen zich aan de door de overheid opgelegde regels houdt kan de Covid Verantwoordelijke ook gewoon klimmen, wordt er niet ingegrepen door lokale overheden en is er ook geen reden om de net terug verworven vrijheden weer in te perken. Dat laatste behoort steeds tot de mogelijkheden en door lokale overheden of instanties  kan een massief zomaar weer worden gesloten. Hou hier allemaal rekening mee!

 

Hiernaast kan je inschrijven...

Indien je nog niet kan klikken op het massief is de inschrijving nog niet geopend. Inschrijven is steeds mogelijk tot op 2 dagen vòòr de activiteit die plaatsvindt op dinsdag tot vrijdag. Voor een activiteit die plaatsvindt op zaterdag, zondag en maandag is de laatste inschrijvingsdag donderdag.

Het aantal plaatsen per activiteit is beperkt en afhankelijk van massief tot massief. Als je na het klikken op de link niet kan inschrijven is het massief waarschijnlijk volzet.
Controleer je mail voordat je vertrekt, een goedkeuring kan nog altijd worden ingetrokken.

 

Let op!

Deze klimactiviteiten moeten beschouwd worden als klimtreffens voor zelfstandige klimmers met eigen materiaal. We begeleiden jullie niet op klimtechnisch vlak. We raden aan dat jullie in het bezit zijn van een KVB3 brevet.

De gereserveerde massieven...

update 25/06/2020 19.00u

Za 27/06 10 tot 18u Dave Partie droite
Za 27/06 10 tot 17u Regissa
Zo 28/06 10 to 18u Freyr Jeunesse
Ma 29/06 10 tot 18u Freyr Al-Legne
Wo 01/07 18 tot 21u Moha

Vanaf 1 juli is het voor individuele klimmers terug toegelaten om zonder reservatie te gaan klimmen. Hou je wel nog steeds aan de corona voorschriften bij het klimmen! Zie website KBF...