Open Klimdag Dalle d'Engis

Zondag 22.09.2024

Klimmassief

Dalle d'Engis

 

Gratis deelname

Inschrijven verplicht

4 sessies voor

telkens 10 deelnemers


Wil jij ook eens kennismaken met klimmen op de rotsen? Maar ken je niemand die jou kan mee nemen of ben je niet in het bezit van het nodige materiaal? Geen probleem, daarom organiseren we dit jaar op zondag 22 september een open klimdag. Deelname aan deze activiteit is gratis.

Onder begeleiding van ervaren klimmers kan iedereen probleemloos zijn eerste pasjes op de rotsen zetten. Maar uiteraard kan u ook gewoon genieten van de omgeving en de natuur of een praatje maken met de andere klimmers.

INSCHRIJVEN

 

 

 

Om organisatorische redenen is inschrijven verplicht. We organiseren 4 sessies met telkens 10 deelnemers. Klik op de links hieronder om je in te schrijven voor een van de 4 sessies: 

 

 

 


MEER INFO

 

 

Als deelnemer zijn jullie gedurende de hele dag welkom, maar tijdens het gereserveerde tijdstip geven we de desbetreffende klimmers voorrang.

 

 

Na inschrijving ontvangt u enkele dagen voor de start van de Open Klimdag nog een mail met verdere info. Contacteer Koen voor meer inlichtingen. 

 

 

Kan je onverhoopt niet deelnemen aan de initiatie verwittig ons dan of schrijf je terug uit via de registratiesite om anderen de kans te geven deel te nemen.