40 jaar BAC Limburg

 14 september 2024

17h00

 

Heirbaan 66,

Helshoven

 Leden BAC: 20€ pp

Niet leden: 30€ pp

 

 Inschrijven verplicht 


1984, het jaar van het Europees kampioenschap voetbal en waar de Belgische nationale ploeg er niets van bakte. Niet zo met onze club, BAC Limburg vzw, die het levenslicht zag met de stichtingsvergadering in taverne "De Kanarie", jawel, tegenover het roemruchte stadion van STVV, Stayen. Was het "de Hel van Stayen" die de aanzet gaf of het besef en de drang om ook Limburg op de kaart te zetten met een eigen klimclub, allicht het tweede. Thans zijn we 40 jaren verder en het vuur zit nog steeds in onze club, eigenlijk meer dan ooit.

Uiteraard kunnen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en dus is dit de ideale gelegenheid om iedereen, vroegere, levenslange en kersverse leden, samen te brengen om oude verhalen en belevenissen op te diepen, te praten over het reilen en zeilen van onze club en naar de toekomst te kijken. het bestuur heeft geoordeeld dat een gezellige barbecue hier zeker op zijn plaats is.

PRAKTISCH

 

Deze gaat door op zaterdag 14 september 2024 vanaf 17h00 in de taverne Heirbaan 66, Borgloon. Adresgegevens: Helshovenstraat 18 te Helshoven.

 

 

De deelname in de kostprijs bedraagt 20 euro per persoon voor leden en 30 euro voor niet leden. De clubkas betaalt de rest van de barbecue en een welkomstdrink.

 

 

Omwille van praktische en organisatorische redenen is aanmelden noodzakelijk en dit kan tot 5 september op het mailadres info@lucvroninks.be.


OVERNACHTING

 

Aangezien we er een gezellige avond van willen maken zonder dat er iemand de klok in de gaten moet houden hebben we mogelijkheid tot overnachting geregeld.

Wil je met een camper, mobilhome, tent of caravan afzakken naar het glooiende Haspengouw, dan dien je dit te laten weten uiterlijk voor 1 augustus waarbij je rekening dient te houden dat er geen voorzieningen voorhanden zijn van elektriciteit en water.

 

Alleszins hoopt het bestuur op een talrijke opkomst, 40 jaren is dan ook niet niks.